İşte Güneş Sergisi (2014)

7 yas ve üzeri çocuklar, yetişkinler ve okul grupları için hazırlanmış interaktif bir sergi olan ve Almanya Federal Cumhuriyeti Bilim ve Araştırma Bakanlığı, “Kültürler Arası Diyalog ve Anlayış İçin Ernst Reuter Girişimi” kapsamında Goethe-Institut ve Türk-Alman İşadamları Kültür Vakfı tarafından desteklenen “İşte Güneş-Here Comes The Sun” isimli sergi 9 Kasım 2012 tarihinde İstanbul’da başlamıştır. Sergi Berlin Humboldt Üniversitesi ve Neues Universum Çocuk Müzesi tarafından hazırlanmıştır. 14 Temmuz 2013’te biten sergi, 31 Ocak 2014 tarihine kadar Ankara Goethe-Institut önderliğinde Ankara’da devam etmiştir. Serginin üçüncü ve son durağı İzmir olup Sergi 24 Nisan – 18 Temmuz 2014 döneminde Ege Üniversitesi Güneş Enerjisi Enstitüsü bahçesinde kurulan çadırda ziyarete açılmıştır.

Sergiden karelere İşte Güneş Sergisi Facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.

Posted in Haberler.